често задавани въпроси - GuashaBG/ Гуаша България

Оторизиран онлайн магазин
Бърза доставка
Към съдържанието
Условия § Информация
Често задавани въпроси

      
1. Как да разбера дали поръчката ми е приета успешно ?

След  финализиране на поръчката ще получите имейл, описващ вашата поръчка.  Също така очаквайте телефонно обаждане от наш служител за потвърждаване  на направената поръчка, уточняване на наличността на стоката и  подробности около доставката.
2. Как мога да заплатя моите покупки ?

Може да заплатите с наложен платеж. Плащането с наложен платеж се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера. Използваме наложен платеж с пощенски паричен превод.  Можете да заплатите и с банков превод като след избиране на този начин  на плащане ще получите информация за  банкова сметка за превод.
3. Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка ?

Доставка на поръчката се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес” и "СПИДИ", съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриера.  При попълване да данни за доставка на поръчката, моля да отбележите  адреса на офиса на куриерската фирма или точният ваш адрес на който  желаете да получите пратката. Дължимата такса за доставка, транспортни  разходи, наложен платеж е за сметка на клиента съгласно тарифите на  Еконт и СПИДИ. Преглед на тарифите на Еконт можете да видите тук.
4. Кога ще получа своята поръчка ?

Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни след заявяване на поръчката с изключение на официалните празници. Всички поръчки заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки заявени  след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. При възможни забавяния ще бъдете уведомени от наш служител.
5. Какво става, ако продукт е повреден при доставката ?

Потребителят  е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от  куриера. В случай, че стоката е повредена при нейното транспортиране,  моля да ни уведомите незабавно на тел. 0885 55 32 32 още при получаването  й пред куриер. Необходимо е да са състави протокол от куриера. Ние ще  ви изпратим нов продукт. Не носим отговорност за транспортни дефекти при не прегледана пратка от ваша страна в присъствието на куриер.

6. Мога ли да върна поръчани продукти ?

Предоставяме ви възможността да върнете закупени продукти в рамките на 14 календарни дни от  датата на приемане на стоката. Необходимо е продуктите да са в  състоянието, в което са получени - придружени с оригиналната опаковка,  всички етикети и документи, с които са доставени. Цената за доставка на  върната стока е за сметка на потребителя.

Връщане на продукти се осъществява  при спазени следните условия:
• Запазен добър търговски вид (стоката не е използвана, надраскана, повредена или захабена).
• Не са налице повреди, причинени от употреба и неправилна употреба.
• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
Суми за върнати продукти се изплащат само с банков превод.

7. Как да заплатя ?
Всички суми за продукти се изплащат само с банков превод или чрез наложен платеж през Спиди/Еконт.

8. Продуктите имат ли сертификат ?
Всички продукти имат сертификат за качество, който може да бъде намерен в сайта ни.
Физически такъв пристига единствено с комплектите от три части.Oтносно Гуаша БГ/ Guashabg
онлайн магазин за продукти за красота - масажни пластини гуаша, ролери за лице и  комплекти
Get in touch
Назад към съдържанието