комплект гуаша от 2 части РК - GuashaBG/ Гуаша България

Оторизиран онлайн магазин
Бърза доставка
Към съдържанието
ГУАША
ГУАША СЕТ ОТ 2 ЧАСТИ

Представяме Ви продукт, който замества всички скъпи естетични процедури и можете да използвате съвсем сами у дома – Гуа Ша, в комплект от 2 части.

  • Изглажда фините линии и бръчки
  • Намалява подпухналостта и тъмните кръгове
  • Премахва белези от акне
  • Намалява пигментацията
  • Енергизира и прави кожата сияйна
Луксозен подаръчен сет от 2 части гуаша, ролер за лице и ролон от 100% естествен розов кварц. Луксозна изработка от най-високо качество на розовият кварц.
Сертификат за качество. Инструкции за употреба, кадифено калъфче и магнитна кутия.
Допълнително прозрачно опаковачно фолио. Цена 49 лв

Розовият кварц
Розовият кварц е бледорозов и варира от прозрачен до полупрозрачен. Полупрозрачният се използва за изработка на скъпоценни камъни.
Розовият кварц е наричан още „любовен камък” или„сърдечен камък”, тъй като отваря човешката душа към истинската и безусловна любов във всички нейни форми: платонична, семейна и романтична. Камъка е мощен лечебен кристал възвръщащ любовта обратно в живота на човек. Също така понижава стреса, успокоява душата, стимулира щастието и носи късмет. Носи нежност, състрадание, доброта, прошка, толерантност, както и вътрешен мир и хармония. Повдига самочувствието, премахва страха, гнева и омразата. Спомага излекуването на емоционални травми в детството и вътрешното осъзнаване. Помага ни да постигнем смирение със семейството.

Розовият кварц съдържа всички необходими за човешката кожа полезни елементи.
По време на масажа, силиция, намиращ се в минерала се поглъща от кожата, кръвообръщението се подобрява и се усилва притока на кислород и полезни вещества към кожата.
Крарцът подобрява имунната система, влияе добре на кожата, подобрява микрокапилярното кръвообръщение като цяло, забавя процесите на стареене в организма и най-вече има подмладяващо ефект.
Той е незаменим помощник при нанасянето и абсорбирането от кожата на лифтинг крем/хидратиращ крем за тялото и лицето.

Зодии
Свързва се със зодиакалните знаци Телец и Везни.

Водолей
Сред камъните, които по принцип са подходящи за Водолея, през 2021 г. особено благоприятен е розовият кварц. За да успее през тази година, Водолеят ще има нужда от съмишленици и приятели, а розовият кварц има свойството да привлича около притежателите си добри хора.

Чакри
Розовият кварц се свързва с 4-та сърдечната чакра.


Oтносно Гуаша БГ/ Guashabg
онлайн магазин за продукти за красота - масажни пластини гуаша, ролери за лице и  комплекти
Get in touch
Назад към съдържанието